KLIFFIN SIIVOUSPALVELU

Taattua puhtautta ja parasta laatua.

kliffin Siivouspalvelu on perustettu perheyritysjoka tuottaa alan palveluita monipuolisesti yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille uudellamaalla. Toimialueemme on koko uusimaa. Tarjoamme kattavan valikoiman puhtausalan palveluita runsaalla kokemuksella ja ammattitaidolla.
Räätälöimme yrityksille joustavat täyden palvelun siivouspaketit sopimussiivouksista aina erikoispuhdistuksiin.

Asiakkaanamme saat aina asianmukaista palvelua ja voit luottaa, että siivouspalvelut suoritetaan sovitun mukaisesti. Olemme täällä teitä varten.

MISSION

Missiomme on tuottaa asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää liiketoimintaa sekä toimia siivousalalla työhyvinvoinnin sunnannäyttäjänä.Haluamme toimia esimerkkinä asiakaslähtöisen siivouspalvelun toteuttajana. Käytännössä tämä tarkoittaa proaktiivisen palvelun tarjoamista ammattimaisesti ja laadukkaasti.

VISIO

Visiomme on olla Suomen houkuttelevin siivousalan toimija, halutuin siivousalan työnantaja ja puhtaanapidon kumppani. Kuljemme kohti visiotamme huolehtimalla sekä asiakkaidemme että henkilöstömme tarpeista. Panostamme työhyvinvointiin, henkilöstön kouluttamiseen ja järjestelmälliseen siivouspalveluun.

ARVOT

Arvot ovat työntekijöiden ja asiakkaiden arvostus, työn merkityksellisyys, työn laatu, reiluus ja läpinäkyvyys. Yrityksemme toimintaa ohjaavilla arvoilla muistutamme itseämme ja samalla kerromme muillekin siitä, miksi ja miten teemme työtämme.